Als je gaat verhuizen wil je dit natuurlijk met iedereen delen. Dit kan via alle sociale platformen, maar ook via de oude weg. De post! Er is namelijk niets leuker dan het ontvangen van een ouderwetse kaart.

Leer ze kennen

Een grappige twist geven aan zo’n kaartje maakt het voor de ontvanger alleen maar leuker! De personen die zouden gaan verhuizen heb ik omgezet naar illustratieve poppetjes. Zelfs het konijn mocht niet ontbreken. Hieronder zie je het resultaat.

Foto’s geven al een goede referentie, maar ook door een gesprek leer ik je pas echt kennen. Wat zijn typische kenmerken aan hoe jij jouw kleding draagt? Heb je een favoriet merk? Wie is er langer en draag je vaker tops met lange of korte mouwen?

Dit soort vragen krijg je van mij voordat ik aan de slag kan gaan met een verhuiskaartje. Je denkt er niet echt bij na, maar deze details maken toch het verschil. Gekleurde sokken met leuke motieven mogen namelijk niet ontbreken in zijn kledingkast. Voor haar was dit een armbandje. Het konijn ging helemaal “au naturel”.

“Ik heb Claire ingeschakeld om onze verhuiskaartjes te laten maken. Wat haar kenmerkt is haar creativiteit en haar vermogen om precies tot uiting te brengen wat je zelf in gedachten hebt. Claire denkt altijd met je mee en zorgt ervoor dat het precies wordt zoals jij dat wil. Ook als dat betekent dat ze iets meerdere keren moet aanpassen. Geduldig, gepassioneerd en gedreven zijn de 3 woorden die direct bij me opkomen als ik aan haar denk. Echt een topper!”

Het kaartje hierboven is goed ontvangen. En naar aanleiding hiervan kwam er een nieuwe aanvraag binnen. Ze wilden ook een gepersonaliseerd verhuiskaartje, omdat ze het “te gekke” ontwerp bij vrienden hadden gezien.

Er waren een aantal dingen die leuk zouden zijn als ik die in het kaartje kon verwerken. Hij komt uit een boeren familie en wilde dus erg graag een (groene!) tractor verwerkt zien. Zij was stapelgek op haar bootcut broek met panterprint. Als laatste begreep ik uit hun verhaal dat ze verhuizen binnen een grote stad. Dit stadse sfeertje is dus wel erg leuk om te visualiseren. Zo gezegd, zo gedaan. Bewonder hieronder het resultaat.

“Wie dacht dat verhuiskaarten niet meer van deze tijd zijn, heeft nog niet samengewerkt met Claire! Op basis van alleen wat foto’s en persoonlijke anekdotes heeft Claire voor ons de perfecte, persoonlijke verhuiskaart ontworpen. Het feit dat alle communicatie via WhatsApp kan, is echt een pluspunt. Zelfs de kleinste wijzigingen in de details vond ze geen enkel probleem om aan te passen. Met Claire samenwerken is echt een feestje!

Contact

Doormanstraat 24
5151 MH Drunen

T: +31 (0)6 23 93 35 32
E: hello@clairevolger.nl

 

© 2020 Claire Volger

error: Deze inhoud is beveiligd!