Voorwaartz

Bij sommige projecten ben ik onderaannemer. De heren van Boven N.A.P. hebben mij in dit geval benaderd om twee voorstellen te maken voor een re-branding van het logo van Voorwaartz. Eén van de twee voorstellen is verder uitgewerkt. Helaas is dit specifieke voorstel ook bij een voorstel gebleven. Desondanks wil ik je dit toch graag laten zien.

Voorwaartz verzorgt trainingen die gericht zijn op taal, rekenen en digitale vaardigheid voor totale bedrijven of onderdelen daarvan. Al 15 jaar werken ze in opdracht van succesvolle bedrijven en organisaties, van MKB tot multinationals, van productiebedrijven tot in de kinderopvang en in de zorg.

Deze klant is gespecialiseerd in taal en leert je alles tot in detail. Denk maar aan de basisschool; Elke punt en komma moet op de juiste plek staan en de grammatica moet kloppen. Dit is de essentie van dit logo-voorstel: taalvaardigheid.

De komma is als een speels element in het woordbeeld verwerkt. De leesbaarheid is echter niet beïnvloed en het is cultureel neutraal. Voorwaartz werkt met vele nationaliteiten en dus vele culturen. Het is belangrijk dat iedereen zich thuis en geaccepteerd voelt.

Klant

  • Voorwaartz

Middelen

  • Re-branding
  • Visuele identiteit

Disciplines

  • Grafisch

Deliverables

  • Logo

Interesse gekregen?

Vind je dit project interessant en kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met mij op via hello@clairevolger.nl of bel naar +31 6 23 93 35 32.